Plazh Privat

Plazhi i gjere ranor është ideal për fëmijët dhe të rriturit.Plazhi është vetëm 30 metra larg hotelit, i rregulluar bukur dhe të mirë-pajisur në përputhje me standardet e plazheve më të famshme të botës.


Për ata që duan të pushojnë në shezllonat tane, te qetesohen dhe te notojne ne detin e kristalte, plazhi ne Hotel Leonardo është thjesht zgjedhja më e mirës.


Hotel Swimming pool
Detail from the Beach
The Beach