The Queen of Montenegro Hotel - conference

Mos u shqetësoni për rezultatet e suksesshme, ne jemi te gatshem t'ju ndihmojnë - seminare, konferenca, takime, ligjërata, seminare ... salla të mire pajisura dhe me kushte bashkekohore janë duke pritur për ju!

Conference Halls

Salle konferencash

4 salla konferencash te mirepajisura dhe me kushte bashkekohore per 200, 100 dhe 2 nga 50 persona ju mirepresin!

Salle konferencash

 

Conference Room - detail

Referenca

The Government of Albania
OSCE
The Helsinki Committee for Human Rights
UNDP
UNHCR
WORLD BANK
...