Dasma, Bankete dhe Aktivitete te Ndryshme

A la Carte restaurant Lokanda

Niveli i lartë i profesionalizmit dhe eksperiences garantojne organizim te shkelqyer për të gjitha llojet e festave dhe aktiviteteve. Përveç shërbimeve të tjera, dekorojme restorantin ose objektet që ju zgjidhni me vëmendje të veçantë në detaje, në përputhje me dëshirat tuaja.

Dasma

Show kitchen restaurant

Niveli i lartë i profesionalizmit dhe eksperiences garantojne organizim te shkelqyer për të gjitha llojet e festave dhe aktiviteteve. Përveç shërbimeve të tjera, dekorojme restorantin ose objektet që ju zgjidhni me vëmendje të veçantë në detaje, në përputhje me dëshirat tuaja.

Bankete

Oj-Ha Tavern

Niveli i lartë i profesionalizmit dhe eksperiences garantojne organizim te shkelqyer për të gjitha llojet e festave dhe aktiviteteve. Përveç shërbimeve të tjera, dekorojme restorantin ose objektet që ju zgjidhni me vëmendje të veçantë në detaje, në përputhje me dëshirat tuaja.

Festa

Pod Murvom Beach Bar & Restaurant

Niveli i lartë i profesionalizmit dhe eksperiences garantojne organizim te shkelqyer për të gjitha llojet e festave dhe aktiviteteve. Përveç shërbimeve të tjera, dekorojme restorantin ose objektet që ju zgjidhni me vëmendje të veçantë në detaje, në përputhje me dëshirat tuaja.

Restorant & Bar

Aperitif bar Zinzula

Restoranti yne ekskluziv ofron atmosferen elegante për të gjithë klientet tane. Këtu ju mund të shijoni të receta të famshme italiane dhe te kuzhinës sonë tradicionale. Gjithashtu, resoranti yne ka një tipar të veçantë i cili vleresohet nga klientet tane , ushqimi i paraqitur bukur, dhe kjo ne një tarracë me pamje nga deti.

Bar

Lokanda bar - Wine of the house

Restoranti yne ekskluziv ofron atmosferen elegante për të gjithë klientet tane. Këtu ju mund të shijoni të receta të famshme italiane dhe te kuzhinës sonë tradicionale. Gjithashtu, resoranti yne ka një tipar të veçantë i cili vleresohet nga klientet tane , ushqimi i paraqitur bukur, dhe kjo ne një tarracë me pamje nga deti.

Fitness

Banquet Hall

Mbajtja e trupit në formë patjetër ju ndihmon të jetoni një cilësi më të mirë të jetës. Palestra jone ofron pajisje profesionale për klientet që dëshirojnë të lehtësojë streset e akumuluara gjate dites dhe te mbajne trupin ne forme.Palestra jone mund te perdoret nga klientet e Hotel Leonardo dhe është e hapur nga 6:00 am deri 10:00.

Fitness

Lokanda bar - Wine of the house

Mbajtja e trupit në formë patjetër ju ndihmon të jetoni një cilësi më të mirë të jetës. Palestra jone ofron pajisje profesionale për klientet që dëshirojnë të lehtësojë streset e akumuluara gjate dites dhe te mbajne trupin ne forme.