Rreth Nesh

Hotel Leonardo vazhdon te jete një nga hotelet më të njohura dhe të frekuentuara në zonen e plazhit te Durresit, duke qene e pajisur me te gjitha standartet e turizmit të lartë. Hoteli mund te strehohoj mbi 300 persona, në kushte të përsosura.

Distanca nga deti: 50 m

Kapaciteti: 107 dhoma në të cilat 14 suita me TV, telefon, mini bar, dush, sherbim ne dhome, ballkone.

Restoranti ofron për ju kuzhinen italiane dhe gjithashtu ate tradicionale. Verërat: Shqiptare, Italiane, Franceze, Maqedonase, Malazeze, Spanjolle për çdo zgjedhje.

4 salla konferencash, secila moderne dhe e pajisur për 200, 100 dhe 2 nga 50 persona, janë ideale për çdo takim biznesi, seminare, ngjarje etj.

Shërbime të tjera: Bar restorant në tarracë, pamje nga deti, plazh privat, parking, këmbim valutor.

Hapur gjatë tërë vitit.

The Queen of Montenegro Hotel The Queen of Montenegro Hotel
The Queen of Montenegro Hotel - Interior The Queen of Montenegro Hotel