HOTEL LEONARDO

Hotel Leonardo vazhdon te jete një nga hotelet më të njohura dhe të frekuentuara në zonen e plazhit te Durresit, duke qene e pajisur me te gjitha standartet e turizmit të lartë...

Lexo me shume...

RESTORANTI


Restoranti yne ekskluziv ofron atmosferen elegante për të gjithë klientet tane. Këtu ju mund të shijoni receta të famshme italiane dhe te kuzhinës sonë tradicionale...

Lexo me shume...

PLAZH PRIVAT

 
Plazhi i gjere ranor është ideal për fëmijët dhe të rriturit. Plazhi është vetëm 30 metra larg hotelit, i rregulluar bukur dhe të mirë-pajisur në përputhje me standardet e plazheve më të famshme të botës....

Lexo me shume...