Lista e Cmimeve 2013 ne EURO

Date
Dhomat & Suitat
03.01.-30.04.
01.10.-29.12.
01.05.-30.06.
21.08.-30.09.
01.07.-20.08.
Dhome teke superiore (pamje nga rruga) 30,00 35,00 40,00
Dhome teke superiore (pamje nga deti) 35,00 40,00 45,00
Dhome dyshe superiore (pamje nga rruga) 40,00 45,00 50,00
Dhome dyshe superiore (pamje nga deti) 45,00 50,00 55,00
Dhome treshe superiore 50,00 55,00 60,00
Dhome familjare (4 persona) 50,00 55,00 60,00
Dhome familjare (5 persona) 60,00 65,00 70,00
Suita 75,00 80,00 85,00
Suite superiore
85,00 90,00 95,00

Kushtet:

Te gjitha cmimet jane ne EURO, per dhome, perfshire mengjesin dhe TVSH.