Restoranti

Restoranti yne ekskluziv ofron atmosferen elegante për të gjithë klientet tane. Këtu ju mund të shijoni receta të famshme italiane dhe te kuzhinës sonë tradicionale.

Gjithashtu, resoranti yne ka një tipar të veçantë i cili vleresohet nga klientet tane , ushqimi i paraqitur bukur, dhe kjo ne një tarracë me pamje nga deti..

Verërat: Shqiptare, Italiane, Franceze, Maqedonase, Malazeze, Spanjolle për çdo zgjedhje.

Wellness & SPA Wellness & SPA
Wellness & SPA detail Wellness & SPA detail