RRETH NESH

Hotel Leonardo

DSC07305

RRETH NESH

Hotel Leonardo është një nga hotelet më të famshëm dhe më të frekuentuar në zonën e plazhit të Durrësit, ku bashkohen më së miri shërbimi cilësor dhe ambjentet e mrekullueshme për turizëm me standard të lartë. Hoteli ka një kapacitet akomodimi mbi 300 persona, në kushte të përsosura.

Kapaciteti: 107 dhoma në të cilat 14 suita me TV, telefon, mini bar, dush, sallë shërbimi, ballkone. Restoranti, ju ofron më të mirën e guzhinës italine dhegjithashtu më të mirën e kuzhinës tonë tradicionale. Verërat: shqiptare, italiane, frënge, maqedonase , Spanjolle për çdo zgjedhje.

SHËRBIMET TONA

Restoranti, ju ofron më të mirën e guzhinës italine dhe gjithashtu më të mirën e kuzhinës tonë tradicionale. Verërat: shqiptare, italiane, frënge, maqedonase , spanjolle dhe Mal I Zi për çdo zgjedhje tuajën.
Hoteli ju ofron 4 salla konferencash të krijuara në mënyrë të përkryer për eventet tuaja, promovime, seminare, konferenca për shtyp, trajnime dhe mbledhjet e bizneseve me kapacitet nga 100 deri në 200 persona dhe 2 salla të tjera me kapacitet prej 50 personash. Një sallë konferencash me pajisjt më moderne për ti ofruar mysafirin tonë mirëseardhjen më të mirë
Shërbime të tjera: Bar restorant në tarracë, pamje nga deti, plazh privat, parkim, sherbim exchange .

DSC07327

DISA FAKTE RRETH NESH

768 KLIENTË NË HOTELIN TONË
632 DHOMA TË REZERVUARA
1024 KLIENTË TË PËRHERSHËM
256 EVENTE TË REALIZUARA

DHOMAT DHE ÇMIMET

93 dhoma dopio, treshe, dhe teke dhe 14 suita

Suitat

100/dita

Dhomë treshe

105/dita

Dhomë Dopio

70/dita

Dhomë Teke

55/dita

This post is also available in: English

car rental tirana real estate saranda