Dhomë treshe

Përshkrimi

Dhomat treshe Superior janë në dispozicion me tre shtretër të vetëm ose një krevat dopio dhe një tek. Kjo është zgjidhja më e mirë për ata që udhëtojnë në shoqërinë e miqve ose me familjen. Vëmendje e detajuar i kushtohet mobiljeve dhe orendive, duke përfshirë pajisjet më moderne, në mënyrë që t’u ofrojmë mysafirëve tanë çdo rehati për sa më të mirë të qëndrimeve.
• Banjo: Dush, Tharëse flokësh, Produkte higjenike, tualet , pantofla banjoje.
• Teknologji dhe Media: Kanale pay-per-view, kanale satelitore, TV me ekran të sheshtë, telefon.
• Ushqim dhe Pije: Minibar
• Shërbime Ekstra:Shërbim Zgjimi, Peshqirë, Carcafë.
• Pamja: Pamje nga Deti
• Internet falas i disponueshëm në cdo dhomë

This post is also available in: English

car rental tirana real estate saranda